webdesign - website design - webdesigner
Bent u op zoek naar een eigen website voor weinig geld?
Dan bent u nu op de juiste website beland! Als hobby designer heb ik al vele mensen geholpen aan een leuke website en bijpassende banners. Daarnaast kunnen klanten altijd rekenen op een behoorlijke service...
Portfolio "Website Design Lieke2002"
Selectie van enkele gemaakte websites, waarvan de meeste alweer beschikken over een nieuwe layout.
Kinder Startpagina

Kids-Start.nl

Onze nieuwe kinder startpagina.
Op de index heb ik een overzicht geplaatst van de leukste kindvriendelijke websites. Daarnaast bevat de site veel subpagina's.

IJsboerderij Friesland

IJsboerderij de Bûterkamp

In opdracht van ijsboerderij de Bûterkamp, heb ik met handhaving van hun al betaande logo een website ontwikkeld. De gebruikte foto's zijn afkomstig van de betreffende familie zelf.
De website is qua inhoud nog in ontwikkeling, mede door het gegeven dat het een dynamisch bedrijf betreft. Al met al een leuke opdracht, de website zal ik dan ook met plezier onderhouden.

kraamtranen

Kraamtranen.nl

In opdracht van verpleegkundige, PPD-PMS deskundige en auteur van 'Kraamtranen: alles over postnatale depressies, PMS en andere hormonale problemen' heb ik een nieuwe site mogen ontwerpen. Het resultaat is een overzichtelijke website, zonder te veel "poespas", maar qua inhoud een zeer waardevol medium voor velen.

TV Gidsen

TV-Gidsen.nl

Overzichts website van de goedkoopste televisiegids proefabonnementen.

Baaset Hounds

Basset-Hound.nl

Informatieve website over de Engelse Basset Hound (van verzorging tot ras geschiedenis). Tevens staan er kleurplaten en wallpapers op.

 

Kinderstartpagina

Kinder Startpagina

Startpagina voor kinderen met een overzicht van kindvriendelijke websites op één pagina. Deze website bestaat al langer dan kids-start.nl en is onlangs voorzien van een nieuwe layout.

Prijzen winnen

prijzen-winnen.be

Dagelijks nieuwe prijsvragen met antwoorden middels een prijsvragen include. Onlangs voorzien van een nieuw design en vele nieuwe subpagina's.


Voordeelvoorjou.nl

Voordeelvoorjou.nl

Online winkel startpagina. Diverse aanbiedingen, gratis proefprodukten en meer verdeeld in diverse rubrieken.
Gebruikte afbeelding komt van een stock foto site "iStockphoto" (deze betaalde foto's gebruik ik regelmatig voor mijn layouts, immers zodoende heb ik keuze uit vele copyright vrije afbeeldingen / foto's).

Speeljegek.be

Speeljegek.be

Online spelletjes site. Spelletjes zijn speelbaar voor de fun, of om echt geld mee te winnen. De spelletjes heb ik middels een affiliate programma op mijn website kunnen plaatsen.

© lieke2002.nl - Portfolio - Contact